Buffler eXW1000Y el. dětská čtyřkolka

22990 Kčparametry | kde se na moto můžu podívat? | dotazy | možnost splátek

Motorka Buffler eXW1000Y el. dětská čtyřkolka Motorka Buffler eXW1000Y el. dětská čtyřkolka Motorka Buffler eXW1000Y el. dětská čtyřkolka Motorka Buffler eXW1000Y el. dětská čtyřkolka Motorka Buffler eXW1000Y el. dětská čtyřkolka Motorka Buffler eXW1000Y el. dětská čtyřkolka
zpět na » všechny motorky | Buffler | čtyřkolky


Parametry

Údaje o motorce Buffler eXW1000Y el. dětská čtyřkolka:

Typ: čtyřkolky Obsah válců: --- Výkon motoru: 1,88
Barva: černá Koupeno v: ČR V provozu od: 2021
STK do: --- Motocykl je: novy Havarovaný: ne
Stav: vyborny Najeto: 0000 Počet majitelů: ---
Přední pneu: --- Zadní pneu: --- Poškození: ---
Český TP: --- Servisní knížka: ano Možný úvěr: ano
Odpočet DPH: ano Výbava: BUFFLER eXW1000Y je kvalitní, značková a bezpečná elektrická dětská čtyřkolka pro nejmenší děti. Vyniká intelignetní řídící jednotkou motoru s plynulou možností omezení/nastavení rychlosti odezvy akcelerátoru, maximální rychlosti a maximálního výkonu motoru. Tyto funkce využijete především když si dítě na čtyřkolku zvyká a učí se ji ovládat a jezdit na ní. Vše nastavíte tak, že je čtyřkolka maximálně bezpečná a postupně jak se dítě učí, tak mu přidáváte na možnostech. V rámci maximální bezpečnosti je čtyřkolka vybavena předními i zadní hydraulickou kotoučovou brzdou. Tento typ brzd dokáže ovládat silou svých rukou i malé dítě. Čtyřkolka je dále vybavena celouzavřenými nášlapy, nohy dítěte jsou tak také chráněny. O osvětlení se vpředu stará jeden centrální světlomet a zadní červené moderní LED světlo kombinované s brzdovým světlem. Vpředu jsou dva hydraulické tlumiče a vzadu jeden centrální. Řetěz čtyřkolky je kompletně chráněn krytem. Dále je čtyřkolka vybavena klaksonem Maximální výstupní výkon / při otáčkách 1.88 kW / 1500 rpm Maximální kroutící moment / při otáčkách 10.2Nm / 1500 rpm Typ elektromotoru Stejnosměrný 1000W 36V s neodymiovým magnetem Baterie (sada pro 36V) 3 x 12V / 14A (lead acid battery) Nabíječka – parametry vstupu 100-240V / 50-60 Hz / 1.5A Nabíječka – parametry výstupu 43.2V / 1.5A Řídící jednotka elektromotoru Inteligentní řídící jednotka s plynule nastavitelnými třemi funkcemi Funkce inteligentní řídící jednotky R: odezva ovladače akcelerátoru je nastavitelná od 0,2 vteřiny do 1 vteřiny a to při otáčení ve směru hodinových ručiček S: Maximální rychlost je nastavitelná od 8 km/h do 28 km/h a to při otáčení ve směru hodinových ručiček P: Maximální výkon motoru je nastavitelný od 10A do 35A a to ve směru hodinových ručiček Přidáno: 23. 2. 2021
Poznámky: ---

Je možné se na Buffler eXW1000Y el. dětská čtyřkolka někde podívat?

stavte se podivat Ano, všechny inzerované motocykly stojí v bazaru v Brně kde se dají prohlédnout (kontakt zde), fotografie motocyklů jsou reálné dle skutečnosti, všechny mají Český TP (kromě sportovních, které nejsou určeny pro silniční provoz), u nově dovezených je provedena lustrace v registru v Schengenském prostoru.

Původ motocyklu

certifikat Jelikož MTT motobazar dbá na jasný původ nabízených motorek, mají všechny stroje nově přijímané do bazaru buď český technický průkaz nebo čistopis. Úplně nové motorky procházejí ověřením v rámci Schengenu, mají tudíž ověřený původ.

Dotazy na Buffler eXW1000Y el. dětská čtyřkolka

dotazy Zaujala Vás motorka Buffler eXW1000Y el. dětská čtyřkolka? Pokud přemýšlíte, kde je možné se na tuto motorku přijít podívat, kontatkní informace neleznete po pravé straně této stránky nebo můžete kliknout na kontakt.

Možnost splátek

Informace možném úvěru na Buffler eXW1000Y el. dětská čtyřkolka:

  • rychlé vyřízené smlouvy přímo na prodejně
  • volitelná délka úvěru 12 - 60 měsíců (maximálně však do 10 let stáří motorky)
  • rozsah úvěru 25 000 - 1 000 000 Kč
  • každých 6 měsíců možnost měnit délku úvěru i výši splátky
spravuje hutsky
Mtt Brno (Louis - moto - doplňky), © 2013