TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4

274990 Kčparametry | kde se na moto můžu podívat? | dotazy | možnost splátek

Motorka TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4 Motorka TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4 Motorka TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4 Motorka TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4 Motorka TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4 Motorka TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4
zpět na » všechny motorky | TGB | čtyřkolky


Parametry

Údaje o motorce TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4:

Typ: čtyřkolky Obsah válců: 1000 Výkon motoru: 83PS
Barva: hnědá Koupeno v: ČR V provozu od: 2021
STK do: --- Motocykl je: novy Havarovaný: ne
Stav: vyborny Najeto: 0000 Počet majitelů: ---
Přední pneu: --- Zadní pneu: --- Poškození: ---
Český TP: ano Servisní knížka: ano Možný úvěr: ano
Odpočet DPH: ano Výbava: Nejlepší a nejvýkonnější Blade všech dob v sobě spojuje nejmodernější technologie a dlouholeté zkušenosti značky TGB. Nejzásadnější konkurenční výhodou této nové generace modelu Blade je kromě největšího a nejsilnějšího motoru TGB a elektrického posilovače řízení EPS také unikátní systém pohonu 4x4 s předním i zadním uzamykatelným diferenciálem. Díky dvěma diferenciálům se vám bude nový Blade řídit tak snadno jako žádná jiná čtyřkolka a společně s nezávislým zavěšením všech kol vás překvapí mimořádně příjemným řízením, klidnou jízdou na měkkém i tvrdém povrchu a vysokou průchodností i v nejtěžším terénu. Prodloužený podvozek umožňuje velkou stoupavost a špičkovou stabilitu při rychlé jízdě při zachování vyhlášené obratnosti a příjemné ovladatelnosti krátkých modelů. Zcela nově vyvinutý čtyřdobý dvouválec OHC 1000 poskytuje nadprůměrnou dynamiku a obrovskou tažnou sílu. Nejnovější generace populární užitkově-rekreační čtyřkolky je už v základní verzi standardně vybavena kvalitním elektrickým navijákem 3000 lbs, atraktivními alu disky, tažným zařízením, hi-tech LED osvětlením a kvalitními novými tlumiči EVO s progresivně vinutými pružinami. Tento model (EPS) navíc nabízí účinný elektrický posilovač řízení se třemi volitelnými režimy Min/Max/Off. Přidáno: 8. 4. 2018
Poznámky: ---

Je možné se na TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4 někde podívat?

stavte se podivat Ano, všechny inzerované motocykly stojí v bazaru v Brně kde se dají prohlédnout (kontakt zde), fotografie motocyklů jsou reálné dle skutečnosti, všechny mají Český TP (kromě sportovních, které nejsou určeny pro silniční provoz), u nově dovezených je provedena lustrace v registru v Schengenském prostoru.

Původ motocyklu

certifikat Jelikož MTT motobazar dbá na jasný původ nabízených motorek, mají všechny stroje nově přijímané do bazaru buď český technický průkaz nebo čistopis. Úplně nové motorky procházejí ověřením v rámci Schengenu, mají tudíž ověřený původ.

Dotazy na TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4

dotazy Zaujala Vás motorka TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4? Pokud přemýšlíte, kde je možné se na tuto motorku přijít podívat, kontatkní informace neleznete po pravé straně této stránky nebo můžete kliknout na kontakt.

Možnost splátek

Informace možném úvěru na TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4:

  • rychlé vyřízené smlouvy přímo na prodejně
  • volitelná délka úvěru 12 - 60 měsíců (maximálně však do 10 let stáří motorky)
  • rozsah úvěru 25 000 - 1 000 000 Kč
  • každých 6 měsíců možnost měnit délku úvěru i výši splátky
spravuje hutsky
Mtt Brno (Louis - moto - doplňky), © 2013