Linhai UTV 550T-BOSS EFi EPS

248990 Kčparametry | kde se na moto můžu podívat? | dotazy | možnost splátek

Motorka Linhai UTV 550T-BOSS EFi EPS Motorka Linhai UTV 550T-BOSS EFi EPS Motorka Linhai UTV 550T-BOSS EFi EPS Motorka Linhai UTV 550T-BOSS EFi EPS Motorka Linhai UTV 550T-BOSS EFi EPS Motorka Linhai UTV 550T-BOSS EFi EPS
zpět na » všechny motorky | Linhai | čtyřkolky


Parametry

Údaje o motorce Linhai UTV 550T-BOSS EFi EPS:

Typ: čtyřkolky Obsah válců: 500 Výkon motoru: ---
Barva: maskáč Koupeno v: ČR V provozu od: 2021
STK do: --- Motocykl je: novy Havarovaný: ne
Stav: vyborny Najeto: 0000 Počet majitelů: ---
Přední pneu: --- Zadní pneu: --- Poškození: ---
Český TP: ano Servisní knížka: --- Možný úvěr: ano
Odpočet DPH: ano Výbava: Kompletně přepracovaný Linhai UTV 550i T-BOSS 4x4 nabízí moderní líbivý design se sportovním akcentem, robustní podvozek s nezávisle zavěšenými koly, pohon 4x4, vynikající jízdní vlastnosti, spolehlivý motor EFI, elegantní litá kola a vysokou pracovní morálku. Díky plně automatické převodovce, promyšlenému interiéru a elektrickému posilovači řízení je práce s ním snadná, zábavná a příjemná. Vynikající stabilita, výborná prostupnost terénem, velká sklopná korba a nízké provozní náklady dělají z Linhaie 550i T-BOSS všestranného užitkového terénního pomocníka pro všechny práce v lese, na stavbě, v parcích, zahradnictvích, sportovních areálech, pro zásobování horských hotelů. Nechybí silný elektrický naviják s dálkovým ovládáním. Přidáno: 4. 10. 2019
Poznámky: ---

Je možné se na Linhai UTV 550T-BOSS EFi EPS někde podívat?

stavte se podivat Ano, všechny inzerované motocykly stojí v bazaru v Brně kde se dají prohlédnout (kontakt zde), fotografie motocyklů jsou reálné dle skutečnosti, všechny mají Český TP (kromě sportovních, které nejsou určeny pro silniční provoz), u nově dovezených je provedena lustrace v registru v Schengenském prostoru.

Původ motocyklu

certifikat Jelikož MTT motobazar dbá na jasný původ nabízených motorek, mají všechny stroje nově přijímané do bazaru buď český technický průkaz nebo čistopis. Úplně nové motorky procházejí ověřením v rámci Schengenu, mají tudíž ověřený původ.

Dotazy na Linhai UTV 550T-BOSS EFi EPS

dotazy Zaujala Vás motorka Linhai UTV 550T-BOSS EFi EPS? Pokud přemýšlíte, kde je možné se na tuto motorku přijít podívat, kontatkní informace neleznete po pravé straně této stránky nebo můžete kliknout na kontakt.

Možnost splátek

Informace možném úvěru na Linhai UTV 550T-BOSS EFi EPS:

  • rychlé vyřízené smlouvy přímo na prodejně
  • volitelná délka úvěru 12 - 60 měsíců (maximálně však do 10 let stáří motorky)
  • rozsah úvěru 25 000 - 1 000 000 Kč
  • každých 6 měsíců možnost měnit délku úvěru i výši splátky
spravuje hutsky
Mtt Brno (Louis - moto - doplňky), © 2013