CFMOTO 800MT Sport

225990 Kčparametry | kde se na moto můžu podívat? | dotazy | možnost splátek

Motorka CFMOTO 800MT Sport Motorka CFMOTO 800MT Sport Motorka CFMOTO 800MT Sport Motorka CFMOTO 800MT Sport Motorka CFMOTO 800MT Sport Motorka CFMOTO 800MT Sport
zpět na » všechny motorky | CFMOTO | cestovní


Parametry

Údaje o motorce CFMOTO 800MT Sport:

Typ: cestovní Obsah válců: 800 Výkon motoru: 67,9kW
Barva: černá Koupeno v: ČR V provozu od: 2023
STK do: --- Motocykl je: novy Havarovaný: ne
Stav: vyborny Najeto: 0000 Počet majitelů: ---
Přední pneu: --- Zadní pneu: --- Poškození: ---
Český TP: ano Servisní knížka: ano Možný úvěr: ano
Odpočet DPH: ano Výbava: Sebevědomí, atraktivita funkčnost, moderna. To jsou atributy designu rakouské společnosti Kiska Design, která se podílela na designu množství produktů, které přinášejí radost a nadšení majitelům po celém světě. Osobitá linka předního LED světlometu, navazující větrný štít, integrované přídavné světlomety a klasická silueta přinášejí tyto prvky do designu CFMOTO 800MT. Díky spojení společností CFMOTO a KTM do společného výrobního závodu jedete na moderním stroji, kde jedním ze základních stavebních kamenů je dvouválcový řadový motor LC8 799cm3. Při plnění emisní normy Euro5 máte k dispozici výkon 91 koní a kroutící moment 75 Nm. Ve vysokých otáčkách motor disponuje výrazně sportovním charakterem, který vaši cestu promění v emocionální zážitek. Vyvážený průběh kroutícího momentu ve středních otáčkách dokáže zklidnit jízdu a nechá vás vychutnat místa, která objevujete a nebo s rozvahou zvládat veškeré nástrahy města. Úspornost motoru znamená, při objemu nádrže 19l, dojezd, až 400km. Díky možnosti zvolit si režim motoru RAIN, nebo SPORT, máte k dispozici vždy takovou odezvu, jakou potřebujete. Plně stavitelný podvozek japonské značky KYB je přirozenou oporou, nad kterou nebudete přemýšlet, bez rozdílu, zdali zdoláváte dálniční kilometry, nebo objevujete místa mimo hlavní cesty. Širokým rozsahem nastavení se CFMOTO 800MT přizpůsobí všem jezdcům a prostředí, ve kterém se pohybují. Veškeré údaje důležité pro bezpečnost a cestovní komfort jsou zobrazovány na barevném TFT displeji 7”. Jen motor a podvozek nemohou být kompletním celkem. Proto byly použity komponenty a prvky, jako brzdy J.Juan, ABS Continental, motomanagement Bosch, tempomat, antihoppingová spojka, padací rámy, mlhová světla, výškově stavitelný větrný štít, které dohromady tvoří cestovatele, jakým CFMOTO 800MT Sport je. Příplatková výbava Boční nosiče kufrů: 2230,- vč. DPH Kompletní sada 3 vodotěsných hliníkových kufrů (barva ALU): 25.990,- vč. DPH Kompletní sada 3 vodotěsných hliníkových kufrů (barva černá): 26.990,- vč. DPH Centrální stojan: 4990,- vč. DPH Objednejte si motorku již nyní, ať se na Vás dostane v první polovině roku 2022. Skrz velký zájem o motocykl, je spuštěný předpordej, kde se motorka bude dodávat podle pořadí objednání! Chcete si motorku CFMOTO 800MT Touring vyzkoušet?! Stačí se zastavit u nás na prodejně v Brně, kde máme motorku CFMOTO 800MT Touring vystavenou a "oživenou" a není problém si ji vyzkoušet. K testovací jízdě Vám pak budou stačit dva doklady totožnosti a kauce v hotovosti 15.000,- Kč, která je vratná. K řízení stačí řidičské oprávnění skupiny A! K rezervaci testovací jízdy se objednávejte na telefonu 604 167 224 a nebo přes email: ivo@mtt-brno.cz. Přidáno: 20. 2. 2022
Poznámky: ---

Je možné se na CFMOTO 800MT Sport někde podívat?

stavte se podivat Ano, všechny inzerované motocykly stojí v bazaru v Brně kde se dají prohlédnout (kontakt zde), fotografie motocyklů jsou reálné dle skutečnosti, všechny mají Český TP (kromě sportovních, které nejsou určeny pro silniční provoz), u nově dovezených je provedena lustrace v registru v Schengenském prostoru.

Původ motocyklu

certifikat Jelikož MTT motobazar dbá na jasný původ nabízených motorek, mají všechny stroje nově přijímané do bazaru buď český technický průkaz nebo čistopis. Úplně nové motorky procházejí ověřením v rámci Schengenu, mají tudíž ověřený původ.

Dotazy na CFMOTO 800MT Sport

dotazy Zaujala Vás motorka CFMOTO 800MT Sport? Pokud přemýšlíte, kde je možné se na tuto motorku přijít podívat, kontatkní informace neleznete po pravé straně této stránky nebo můžete kliknout na kontakt.

Možnost splátek

Informace možném úvěru na CFMOTO 800MT Sport:

  • rychlé vyřízené smlouvy přímo na prodejně
  • volitelná délka úvěru 12 - 60 měsíců (maximálně však do 10 let stáří motorky)
  • rozsah úvěru 25 000 - 1 000 000 Kč
  • každých 6 měsíců možnost měnit délku úvěru i výši splátky
spravuje hutsky
Mtt Brno (Louis - moto - doplňky), © 2013