CFMOTO Gladiátor X 110 LE dětská

41990 Kčparametry | kde se na moto můžu podívat? | dotazy | možnost splátek

Motorka CFMOTO Gladiátor X 110 LE dětská Motorka CFMOTO Gladiátor X 110 LE dětská Motorka CFMOTO Gladiátor X 110 LE dětská Motorka CFMOTO Gladiátor X 110 LE dětská Motorka CFMOTO Gladiátor X 110 LE dětská Motorka CFMOTO Gladiátor X 110 LE dětská
zpět na » všechny motorky | CFMOTO | čtyřkolky


Parametry

Údaje o motorce CFMOTO Gladiátor X 110 LE dětská:

Typ: čtyřkolky Obsah válců: 110 Výkon motoru: 3,5
Barva: modrá Koupeno v: ČR V provozu od: 2023
STK do: --- Motocykl je: novy Havarovaný: ne
Stav: vyborny Najeto: --- Počet majitelů: ---
Přední pneu: --- Zadní pneu: --- Poškození: ---
Český TP: --- Servisní knížka: ano Možný úvěr: ano
Odpočet DPH: ano Výbava: Reedice, která potěší především juniory, ale i rodiče. Zatímco junior dostane v sedle tohoto skvělého sportovního nářadí řádnou porci zábavy a štěstí, rodiče budou zářit spokojeností nad tím, že o bezpečnost jejich dětí se stará spousta precizně propracované techniky, která je na trhu ve více aspektech jedinečná. Motor Výkon 4,7HP 4-taktní, jednoválec, SOHC Vrtání x zdvih 52,4 mm x 49,5 mm Odezva na páčku plynu je lineární, což pro jezdce vytváří nejen ladnou dynamiku jízdy, ale přispívá i k přesnému ovládání stroje v extrémních situacích. Převodovka Automatická / převody F/R/N (vpřed / zpětný chod /neutrál) Jednoduchý způsob řazení levou nohou, rychlosti F, R, N pohybem nahoru a dolů. Plošina pro chodidla je dostatečně široká pro nohy jezdce a páku zároveň. Odpružení P / Z Pružící jednotky vpředu s progresivními pružinami jsou zavěšeny na A-ramenech, přičemž předpětí pružiny lze nastavit v 5 pozicích. Vzadu je centrální tlumič s klasicky vinutou pružinou, ale také s možností nastavení předpětí na 5 kliků. Brzdy 3 x kotoučové (2 x P, 1 x Z), hydraulické Nádrž 6,7 l Suchá hmotnost 119 kg Omezovač plynu Ne každý junior je okamžitě připraven sednout za řídítka X110. Pokud je jezdec ve stádiu výuky jízdy, přesněji je začátečník, tak právě v tomto stádiu lze nastavit rozsah plynové páčky a tím samozřejmě snížit maximální rychlost. Bezpečnostní trhačka je jen jedním z bezpečnostních prvků stroje. Osvědčený magnetický mechanismus zastaví chod motoru, pokud je jezdec mimo stroj. Přístrojový panel v této verzi zobrazuje pouze pozici řadící páky (F, R, N). Věkové doporučení pro jízdu na X110 LE je od 10 let. Samozřejmě i tato hranice může být posunuta oběma směry, záleží na vyspělosti a především zkušenosti jezdce. Prodloužená záruka 5 LET platí při zakoupení čtyřkolky CFMOTO Gladiator pro všechny nové zákazníky (první majitel) bez rozdílu zda je fyzická osoba, či podnikatel. Přidáno: 24. 11. 2023
Poznámky: ---

Je možné se na CFMOTO Gladiátor X 110 LE dětská někde podívat?

stavte se podivat Ano, všechny inzerované motocykly stojí v bazaru v Brně kde se dají prohlédnout (kontakt zde), fotografie motocyklů jsou reálné dle skutečnosti, všechny mají Český TP (kromě sportovních, které nejsou určeny pro silniční provoz), u nově dovezených je provedena lustrace v registru v Schengenském prostoru.

Původ motocyklu

certifikat Jelikož MTT motobazar dbá na jasný původ nabízených motorek, mají všechny stroje nově přijímané do bazaru buď český technický průkaz nebo čistopis. Úplně nové motorky procházejí ověřením v rámci Schengenu, mají tudíž ověřený původ.

Dotazy na CFMOTO Gladiátor X 110 LE dětská

dotazy Zaujala Vás motorka CFMOTO Gladiátor X 110 LE dětská? Pokud přemýšlíte, kde je možné se na tuto motorku přijít podívat, kontatkní informace neleznete po pravé straně této stránky nebo můžete kliknout na kontakt.

Možnost splátek

Informace možném úvěru na CFMOTO Gladiátor X 110 LE dětská:

  • rychlé vyřízené smlouvy přímo na prodejně
  • volitelná délka úvěru 12 - 60 měsíců (maximálně však do 10 let stáří motorky)
  • rozsah úvěru 25 000 - 1 000 000 Kč
  • každých 6 měsíců možnost měnit délku úvěru i výši splátky
spravuje hutsky
Mtt Brno (Louis - moto - doplňky), © 2013