GOES Terrox 500-A (prodloužená verze)

139990 Kčparametry | kde se na moto můžu podívat? | dotazy | možnost splátek

Motorka GOES Terrox 500-A (prodloužená verze) Motorka GOES Terrox 500-A (prodloužená verze) Motorka GOES Terrox 500-A (prodloužená verze) Motorka GOES Terrox 500-A (prodloužená verze) Motorka GOES Terrox 500-A (prodloužená verze) Motorka GOES Terrox 500-A (prodloužená verze)
zpět na » všechny motorky | GOES | čtyřkolky


Parametry

Údaje o motorce GOES Terrox 500-A (prodloužená verze):

Typ: čtyřkolky Obsah válců: 500 Výkon motoru: 25
Barva: šedá Koupeno v: ČR V provozu od: 2024
STK do: --- Motocykl je: novy Havarovaný: ne
Stav: vyborny Najeto: --- Počet majitelů: ---
Přední pneu: --- Zadní pneu: --- Poškození: ---
Český TP: ano Servisní knížka: ano Možný úvěr: ano
Odpočet DPH: ano Výbava: Francouzská značka ve spolupráci s CFMOTO nabízí vynikající výkon za skvělou cenu. TERROX 500 tvoří v nabídce GOES alternativu pro náročnější uživatele ve směru výkonu a tím i pracovního nasazení, stále ale se skvělým poměrem k ceně. Díky kvalitě poskytujeme na čtyřkolku tříletou záruku. Motor: 4-taktní, 4-ventilový jednoválec, SOHC Vrtání x zdvih: 91 mm x 76,2 mm Převodovka: Automatická CVT – variátor / uzamykatelný přední diferenciál / převody P/R/N/H/L (parkovací/zpětný chod/neutrál/rychle vpřed/terénní redukce) Odpružení P / Z: Nezávislé, seřiditelné odpružení / Dvojitá ocelová A-ramena Brzdy: Kotoučové hydraulické Nádrž: 14 l Suchá hmotnost: 382 kg Délka prodloužený: 2390 mm Šířka: 1100 mm Výška: 1435 mm Rozvor prodloužený: 1460 mm Dlouhá verze = větší pohodlí pro posádku, vyšší stabilita s nabídkou pro náročnější práci. Dlouhá verze je dvoumístná. Je vybavena navijákem a tažným zařízením, výkonným motorem, odolnou podvozkovou technikou a jednoduchým ovládáním připraveným provádět těžkou práci v nelehkém terénu. Motor: GOES TERROX 500 přináší inovaci do osvědčeného jednoválce s impozantním krouticím momentem, vybaveného vstřikováním BOSCH. Tento motor je charakteristický svou nízkou spotřebou paliva a vysokou účinností Variator CVTech: Pokročilý kanadský variátor CVTech představuje klíčový prvek pro bezproblémový a efektivní přenos výkonu na kola. Díky své spolehlivosti a lineárním vlastnostem zajišťuje optimální výkon v jakémkoli jízdním scénáři. POHON 2WD / 4WD: Elektronická uzávěrka předního diferenciálu, možnost volby pohonu 2×4 nebo 4×4. Do každého terénu, pro každý účel. Naviják: Lano navijáku operuje bezpečně v horizontálních a vertikálních rolnách, navíc je tento technický prvek dobře chráněn předsunutým rámem. Ovládání navijáku je elektronické z řídítek stroje. Tažné zařízení: Homologované tažné zařízení je přirozenou součástí pracovního zařazení Terroxu. Je odnímatelné, což umožňuje v případě potřeby připojit jiný typ pracovního zařízení, příklad je sběrný koš na ovoce. Na vyfoceném stroji jsou namontované doplňky, které nejsou zahrnuty v ceně čtyřkolky: duralový kryt odvozku - 11.995kč plexištít: 5.500kč box Tesseract X4: 7.790kč Přidáno: 2. 3. 2024
Poznámky: ---

Je možné se na GOES Terrox 500-A (prodloužená verze) někde podívat?

stavte se podivat Ano, všechny inzerované motocykly stojí v bazaru v Brně kde se dají prohlédnout (kontakt zde), fotografie motocyklů jsou reálné dle skutečnosti, všechny mají Český TP (kromě sportovních, které nejsou určeny pro silniční provoz), u nově dovezených je provedena lustrace v registru v Schengenském prostoru.

Původ motocyklu

certifikat Jelikož MTT motobazar dbá na jasný původ nabízených motorek, mají všechny stroje nově přijímané do bazaru buď český technický průkaz nebo čistopis. Úplně nové motorky procházejí ověřením v rámci Schengenu, mají tudíž ověřený původ.

Dotazy na GOES Terrox 500-A (prodloužená verze)

dotazy Zaujala Vás motorka GOES Terrox 500-A (prodloužená verze)? Pokud přemýšlíte, kde je možné se na tuto motorku přijít podívat, kontatkní informace neleznete po pravé straně této stránky nebo můžete kliknout na kontakt.

Možnost splátek

Informace možném úvěru na GOES Terrox 500-A (prodloužená verze):

  • rychlé vyřízené smlouvy přímo na prodejně
  • volitelná délka úvěru 12 - 60 měsíců (maximálně však do 10 let stáří motorky)
  • rozsah úvěru 25 000 - 1 000 000 Kč
  • každých 6 měsíců možnost měnit délku úvěru i výši splátky
spravuje hutsky
Mtt Brno (Louis - moto - doplňky), © 2013