Goes Terrox 400

119990 Kčparametry | kde se na moto můžu podívat? | dotazy | možnost splátek

Motorka Goes Terrox 400 Motorka Goes Terrox 400 Motorka Goes Terrox 400 Motorka Goes Terrox 400 Motorka Goes Terrox 400 Motorka Goes Terrox 400
zpět na » všechny motorky | Goes | čtyřkolky


Parametry

Údaje o motorce Goes Terrox 400:

Typ: čtyřkolky Obsah válců: 400 Výkon motoru: 20
Barva: černá Koupeno v: ČR V provozu od: 2024
STK do: --- Motocykl je: novy Havarovaný: ne
Stav: vyborny Najeto: --- Počet majitelů: ---
Přední pneu: --- Zadní pneu: --- Poškození: ---
Český TP: ano Servisní knížka: ano Možný úvěr: ano
Odpočet DPH: ano Výbava: Francouzská značka GOES ve spolupráci s CFMOTO nabízí vynikající výkon za skvělou cenu. GOES TERROX 400 je příkladem toho, že spolehlivost, výkon i užitkovost jdou ruku v ruce. Tento model se pyšní svojí odolností a širokým rádiusem využití. TERROX 400 je navržen pro těžkou, každodenní práci ale také pro bezstarostný výjezd za víkendovým odpočinkem. Motor: 4-taktní, 4-ventilový jednoválec, SOHC Vrtání x zdvih: 91 mm x 61,5 mm Převodovka: Automatická CVT – variátor / uzamykatelný přední diferenciál / převody P/R/N/H/L (parkovací/zpětný chod/neutrál/rychle vpřed/terénní redukce) Odpružení P / Z: Nezávislé, seřiditelné odpružení / Dvojitá ocelová A-ramena Brzdy: Kotoučové hydraulické Nádrž:14 l Suchá hmotnost: 358kg Délka: 2190mm Šířka: 1100 mm Výška: 1200mm Rozvor: 1260m Přední pneu: 25×8-12 Zadní pneu: 25×10-12 Recyklační příspěvek: 199,04 CZK KRÁTKÁ VERZE: Kompaktní GOES TERROX 400 ve své krátké ale dvoumístné verzi představuje stroj s špičkovou obratností a sportovním charakterem, který nabízí vzrušující jízdní zážitek pro ty, kteří hledají dynamiku na cestách Klíčové vlastnosti: Motor, podvozek a celkový koncept zajišťují spolehlivý výkon pro různé úkoly, což se ještě zdůrazňuje díky zařízení pro tažení a odolnému navijáku. Motor: Výhodou pro uživatele je plynulý průběh výkonu, hnací ústrojí bez rozběhové spojky a elektrické vstřikování paliva. Variator CVTech: Vyspělý kanadský variátor CVTech je klíčem k hladkému a efektivnímu přenosu výkonu na kola. Jeho spolehlivost a lineární charakteristika zaručují optimální výkon v každé jízdní situaci. POHON 2WD / 4WD: Elektronická uzávěrka předního diferenciálu, možnost volby pohonu 2×4 nebo 4×4. Do každého terénu, pro každý účel. Naviják. Lano navijáku operuje bezpečně v horizontálních a vertikálních rolnách, navíc je tento technický prvek dobře chráněn předsunutým rámem. Ovládání navijáku je elektronické z řídítek stroje. Tažné zařízení. Homologované tažné zařízení je přirozenou součástí pracovního zařazení Terroxu. Je odnímatelné, což umožňuje v případě potřeby připojit jiný typ pracovního zařízení, příklad je sběrný koš na ovoce. Na vyfoceném stroji jsou namontované doplňky, které nejsou v ceně stroje. Kryt podvozku: 11.795kč Plexištít: 5.590kč Box: GKA R307 6.190kč Přidáno: 3. 3. 2024
Poznámky: ---

Je možné se na Goes Terrox 400 někde podívat?

stavte se podivat Ano, všechny inzerované motocykly stojí v bazaru v Brně kde se dají prohlédnout (kontakt zde), fotografie motocyklů jsou reálné dle skutečnosti, všechny mají Český TP (kromě sportovních, které nejsou určeny pro silniční provoz), u nově dovezených je provedena lustrace v registru v Schengenském prostoru.

Původ motocyklu

certifikat Jelikož MTT motobazar dbá na jasný původ nabízených motorek, mají všechny stroje nově přijímané do bazaru buď český technický průkaz nebo čistopis. Úplně nové motorky procházejí ověřením v rámci Schengenu, mají tudíž ověřený původ.

Dotazy na Goes Terrox 400

dotazy Zaujala Vás motorka Goes Terrox 400? Pokud přemýšlíte, kde je možné se na tuto motorku přijít podívat, kontatkní informace neleznete po pravé straně této stránky nebo můžete kliknout na kontakt.

Možnost splátek

Informace možném úvěru na Goes Terrox 400:

  • rychlé vyřízené smlouvy přímo na prodejně
  • volitelná délka úvěru 12 - 60 měsíců (maximálně však do 10 let stáří motorky)
  • rozsah úvěru 25 000 - 1 000 000 Kč
  • každých 6 měsíců možnost měnit délku úvěru i výši splátky
spravuje hutsky
Mtt Brno (Louis - moto - doplňky), © 2013