CFMOTO Gladiátor X1000 G3 Premium

305990 Kčparametry | kde se na moto můžu podívat? | dotazy | možnost splátek

Motorka CFMOTO Gladiátor X1000 G3 Premium Motorka CFMOTO Gladiátor X1000 G3 Premium Motorka CFMOTO Gladiátor X1000 G3 Premium Motorka CFMOTO Gladiátor X1000 G3 Premium Motorka CFMOTO Gladiátor X1000 G3 Premium Motorka CFMOTO Gladiátor X1000 G3 Premium
zpět na » všechny motorky | CFMOTO | čtyřkolky


Parametry

Údaje o motorce CFMOTO Gladiátor X1000 G3 Premium:

Typ: čtyřkolky Obsah válců: 1000 Výkon motoru: 67kW
Barva: --- Koupeno v: ČR V provozu od: 2024
STK do: --- Motocykl je: novy Havarovaný: ne
Stav: vyborny Najeto: --- Počet majitelů: ---
Přední pneu: --- Zadní pneu: --- Poškození: ---
Český TP: ano Servisní knížka: ano Možný úvěr: ano
Odpočet DPH: ano Výbava: Nový Gladiator poskytuje více než jen maximální výkon; je to vynikající rovnováha mezi silou, pohodlím a intuitivním ovládáním. Není to jen hrubá síla, je to stroj na který se můžete plně spolehnout. Jezděte a pracujte s vědomím, že máte v rukou po všech stránkách technologickou špičku v oblasti ATV. Motor: 4-taktní, 8-ventilový dvouválec, SOHC. Vrtání x zdvih 91 mm x 74 mm Převodovka: Automatická CVT – variátor / uzamykatelný přední / zadní diferenciál. Převody P/R/N/H/L (parkovací/zpětný chod/neutrál/rychle vpřed/terénní redukce) Odpružení: Nezávislé, seřiditelné odpružení. Dvojitá ocelová A-ramena / Vlečená ocelová ramena Brzdy: Kotoučové hydraulické Nádrž: 26 l Délka (standard/prodloužený): 2 445 mm Šířka: 1 264 mm Výška: 1 450 mm Rozvor:1 480 mm Ultramoderní design: Progresivní DNA Gladiatora s jasným odkazem jak vypadá budoucnost již dnes. Vpředu dominuje sportovněji laděná maska chladiče doplněná o jedinečná LED (denní/noční) světla. Širší kapoty umožňují obout i větší pneumatiky. Zadní část přináší několik jedinečnosti: – koncovka výfuku má dva otvory (vpravo / vlevo), – designovou lahůdku v podobě světelné LED rampy, – luxusní sedadlo spolujezdce. Motor: Nová platforma motoru V-Twin se vstřikováním Bosch. Vyšší výkon o 16% je promítnutý v celém spektru otáček. Ride-By-Wire. EBS – motorova brzda. 3 mapy řízení motoru SPORT: Agresivní odezva plynu se 100% náběhem výkonu. NORMAL: Lineární odezva plynu pro všestranný den. WORK: Hladká křivka výkonu s maximální mírou šetrnosti rotující techniky. Asistenti bezpečnosti DAC: Sjezd dolů svahem hlídá elektronický asistent. Burst Sensor: Monitoruje EFI a řeší v reálném čase výkon motoru. Módy EPS Progresivní elektronický posilovač řízení. Možnosti nastavení: MIN: Sportovní režim s citlivým zásahem pro nerušený dynamický zážitek z jízdy. MID: Běžný režim pro všestrannou odezvu podle situace. MAX: Pracovní režim s optimálním výkonem s důrazem na přesné potřeby jezdce. Na foto model Premium. Dominanty verze Premium jsou: Prémiové 14“ disky kol BEADLOCK (oranžový lem disků). Speciální barva Zircon Black. Oranžové pružiny tlumičů. Na víc přední a zadní ohrádka nosičů - 1.900kč + 1.800kč Přidáno: 10. 3. 2024
Poznámky: ---

Je možné se na CFMOTO Gladiátor X1000 G3 Premium někde podívat?

stavte se podivat Ano, všechny inzerované motocykly stojí v bazaru v Brně kde se dají prohlédnout (kontakt zde), fotografie motocyklů jsou reálné dle skutečnosti, všechny mají Český TP (kromě sportovních, které nejsou určeny pro silniční provoz), u nově dovezených je provedena lustrace v registru v Schengenském prostoru.

Původ motocyklu

certifikat Jelikož MTT motobazar dbá na jasný původ nabízených motorek, mají všechny stroje nově přijímané do bazaru buď český technický průkaz nebo čistopis. Úplně nové motorky procházejí ověřením v rámci Schengenu, mají tudíž ověřený původ.

Dotazy na CFMOTO Gladiátor X1000 G3 Premium

dotazy Zaujala Vás motorka CFMOTO Gladiátor X1000 G3 Premium? Pokud přemýšlíte, kde je možné se na tuto motorku přijít podívat, kontatkní informace neleznete po pravé straně této stránky nebo můžete kliknout na kontakt.

Možnost splátek

Informace možném úvěru na CFMOTO Gladiátor X1000 G3 Premium:

  • rychlé vyřízené smlouvy přímo na prodejně
  • volitelná délka úvěru 12 - 60 měsíců (maximálně však do 10 let stáří motorky)
  • rozsah úvěru 25 000 - 1 000 000 Kč
  • každých 6 měsíců možnost měnit délku úvěru i výši splátky
spravuje hutsky
Mtt Brno (Louis - moto - doplňky), © 2013